Mäntäkompressorit

Mäntäkompressorimme tulevat omalla LUNA brändillämme. Luna on ruotsalainen 100 vuotias brändi, jonka moni voi muistaa esim. nuoruuden kouluvuosiltaan, missä Lunan koneet vaikkapa käsityötunneilla olivat käsite jo tuolloin. Lunan mäntäkompressorit ovat ABAC merkin valmistamia äärimmäisen laadukkaita koneita. ABAC on läheinen sukulainen Atlas Copcon kanssa, joka on omiaan lisäämään tuotteiden laatua. Mäntäkompressoreihimme saat varaosia, huoltoa ja palvelua ympäri suomen ulottuvasta huoltoverkostostamme. Ohessa muutama yleisin ammattikäyttöön suunnattu mäntäkompressorimme. Mikäli näistä seuraavista mikään ei vastaa tarpeitanne, olethan ystävällinen ja otat yhteyttä, niin etsimme laajasta valikoimastamme juuri teille sopivan tuotteen.

ACD3.0-24BT 

mantakompressoriTämä lähinnä rakennuksille suunnattu V-Sylinterinen malli on ollut suosittu hiljaisen käyntiäänensä, erinomaisen tasapainoisuutensa ja helpon siirreltävyyden ansiosta. Koneen tuotto on yleensä riittävä, käytettäessä kahta runkonaulaita samanaikaisesti. Kone toimii 230V valovirralla ja vaatii vain 10A hitaan sulakkeen, joten käyttökohteet eivät ole tavallisesti rajoitettuja tälle laitteelle. Koneessa on 24 litran säiliö, se tuottaa 10bar paineen ja vastapaineellinen tuotto on 248 l/min. Moottoritehoa tästä mallista löytyy 2,2 kW verran ja painoa 48kg.

 

B-Sarja 

luna_kompressori1Raskaampaan käyttöön suosituin ratkaisu ovat B-Sarjan laitteet, joita on saatavilla kolmessa eri kokoluokassa. Laitteista pienimpään, 4,0 kW versioon on saatavilla vetokahva ja pyöräsarja   lisävarusteena. Näissä kompressoreissa säädettävä paineentuotto yltää jopa 11 bar asti, joka on merkittävä asia jos kompressorilla täytetään esim. raskaan kaluston renkaita, jolloin paine on oltava riittävä. B-Sarjan kompressorit ovat kaikki varusteltuja matalakierros moottoreilla (1100-1300rpm) joka luonnollisesti alentaa äänitasoa ja antaa koneelle pitkän eliniän. Katso oheisesta taulukosta kolmen yleisimmän version tekniset tiedot.