Ruuvikompressorit

Mikäli paineilmanne tarve on suurta tai jatkuvaa, tai etsitte erityisen hiljaista kompressoria, on ruuvikompressori oikea vaihtoehto. Ruuvikompressorin avulla voidaan saavuttaa melko merkittävääkin energiansäästöä verrattuna mäntäkompressoriin jos käyttönne on jatkuvaa ja runsasta. Kauttamme on saatavilla ruuvikompressoreja monessa eri kokoluokassa käyttötarkoituksen ja sijoituspaikan mukaan. Valikoimissamme on saatavilla koneita joko jäähdytyskuivaimella tai ilman. Myös koneeseen liittyvät suodattimet, magneettiventtiilit tai muut tarvikkeet saat kauttamme. Mikäli alla olevat mallit eivät vastaa tarpeitanne, olettehan ystävällisesti yhteydessä, niin etsimme teille laajasta valikoimasta juuri teidän tarpeitanne vastaavan mallin.

ABAC Micron 2 – 15kW

ABAC MicronMicron mallisarjan koneita on saatavilla monessa eri kokoluokassa. Micron sarjan laite on omiaan silloin, kun haetaan ruuvikompressoria, jonka äänitaso ei ole niin merkityksellinen tekijä. Kyseinen mallisarja on koneistoltaan takaa avoin, eli äänitaso on luonnollisesti hieman suurempi, kuin suljetuissa ja äänieristetyissä malleissamme. Hankitahinta ja huollon helppous ovat kuitenkin tekijöitä, jotka puhuvat vahvasti Micron mallisarjan puolesta. Äänitaso on noin 20db hiljaisempi, kuin vastaavissa mäntäkompressoreissa ja käyttöösi saat kuitenkin kaikki muut ruuvikompressorin edut erittäin järkevään hintaan.

 

ABAC Spinn 2,2 – 15kW

 

SPINN mallisarja on tarkoitettu tilanteisiin, joissa kompressori on samassa tilassa jossa työskennellään, tai vain muuten kun etsitään erittäin hiljaista kompressoria. SPINN koneiden äänitaso on jopa vain 66db, joka tekee työympäristöstänne todella mukavan, hiljaisen ja turvallisen. Spinn koneita on saatavilla lukuisissa eri kokoluokissa ja joko jäähdytyskuivaimella tai ilman. SPINN on parasta vaativan ammattilaisen valinta!