Kuumavesipesurit

Mazzoni kuumavesipesurit vastaavat tarpeita, jolloin veden lämmitys tuo puhdistustehoa lisää ja auttaa irroittamaan likaa. Mazzonin kuumavesipesureista saatavilla on erittäin laaja skaala erilaisia koneita eri tarpeisiin. Mazzonin ammattikäyttöön suunnatuissa kuumavesipesureissa on matalakierroksinen pumppu (1450rpm), messinkinen sylinterinkansi, keraamiset männät ja automaattinen start/stop.

Vakiovarusteina tulevat aina pesukahva, suihkuputki (sis. suutin), sekä paineletku 10m. Lisävarusteina koneisiin on saatavilla mm: jatkoletku, letkukela, rotosuutin, yms. Mazzoni kuumavesipesurit palvelevat sinua kovassakin käytössä ja huoltojen ja ylläpidon helppouteen on panostettu erityisen paljon.

Tässä ohessa muutamia suosituimpia mallejamme. Mikäli nämä koneet eivät vastaa tarpeitanne, olkaa ystävällisiä ja ottakaa yhteyttä, niin etsimme laajasta valikoimastamme juuri teidän tarpeisiinne sopivan mallin.

MH3061 TST

Tämä kuumavesipesuri on edullinen MH3061TSTvaihtoehto tarpeisiin, jossa ei vielä tarvita äärimmäisiä paineita tai vesimääriä. Esim. autokaluston puhtaanapitoon tms. MH3061 on erittäin varteenotettava vaihtoehto. Tässä koneessa on matalakierroksinen pumppu (1450rpm), messinkinen sylinterinkansi ja keraamiset männät. Koneen tehot ovat 170bar ja 13 l/min.

Vakiovarusteina koneeseen kuuluvat pesukahva, suihkuputki (sis. suutin), sekä paineletku 10m. Lisävarusteina saatavilla on mm: Pesuainesäiliö/syöttö, jatkoletku, letkukela, tms.

PH4000 TST-DSS

Tämä kuumavesipesuri on erinomainen laitePH4000TST-DSS kun halutaan jo hieman enemmän vesimäärää ja painetta. Tehot tässä mallissa ovat 200bar ja 15 l/min. Tällä koneella jo esim. kuorma-auton pesu on vaivatonta ja miellyttävää suorittaa. Kone kykenee tuottamaan myös kuumaa höyryä, eli jos on tarve pestä rasvoja/vaseliinia tai vaikkapa desinfioida, on tämä tehokas ratkaisu myös näihin tarpeisiin.

Koneessa neljä isoa kumipyörää, jolloin liikuteltavuus on helppoa jopa hiekalla. Koneen alla myös pieni keventävä pyörä, jolloin paikallaan kääntely on helppoa ja vaivatonta.

Vakiovarusteina koneeseen kuuluvat: pesukahva, suihkuputki (sis. suutin), paineletku 10m, pesuaineensyöttö, antiscale kalkinpoistojärjestelmä, seisontajarru, yms. Lisävarusteina saatavilla mm: jatkoletku, letkukela, rotosuutin, yms.

 

W5000 TST-DSS

Tämä kuumavesipesuri on ratkaisu W5000TST-DSSkun pesurilta vaaditaan suurta painetta, suurta vesimäärää ja käyttötunteja on paljon. Tehot tässä mallissa ovat 200bar ja 21 l/min. Kone on oikea ratkaisu kuljetusalan, maansiirtoalan tai maatalouden tarpeisiin, jossa tarvitaan luotettavaa, tehokasta ja kovaan käyttöön suunnattua pesuria.

Kone pystyy tuottamaan myös kuumaa höyryä, eli jos on tarve pestä rasvoja/vaseliinia tai vaikkapa desinfioida, on tämä tehokas ratkaisu myös näihin tarpeisiin. W sarjan koneet ovat varustettu vahvalla metallirungolla, neljällä suurella kumipyörällä, sekä professional sarjan pumpulla.

Vakiovarusteina koneeseen kuuluvat: pesukahva, suihkuputki (sis. suutin), paineletku 10m, pesuaineensyöttö 15 litran säiliöllä, suuri 25 litran polttoainesäiliö, antiscale kalkinpoistojärjestelmä, seisontajarru, yms. Lisävarusteina saatavilla  
mm: jatkoletku, letkukela, rotosuutin, yms.

Huom! W sarjan koneita saatavilla myös suuremmissa teholuokissa, kuten esim. 200bar ja 25 l/min tai 200 bar ja 30 l/min. Kysy lisää lukuisista eri malleistamme!