Kylmävesipesurit

Mazzoni kylmävesipesurit ovat ammattikäyttöön suunnattuja matalakierrospumpulla (1450rpm) varustettuja koneita. Pesureissa on messinkinen sylinterinkansi ja keraamiset männät, sekä automaattinen start/stop.

Vakiovarusteina koneen mukana tulevat aina pesukahva, suihkuputki (sis.suutin) ja 10m paineletku. Koneisiin on saatavilla lukuisia eri lisävarusteita esim. Rotosuutin, jatkoletku, letkukela, tms. 

Mazzoni kylmävesipesurit palvelevat sinua kovassakin käytössä ja huoltojen ja ylläpidon helppouteen on panostettu erityisen paljon. 

Tässä ohessa muutamia suosituimpia mallejamme. Mikäli nämä koneet eivät vastaa tarpeitanne, olkaa ystävällisiä ja ottakaa yhteyttä, niin etsimme laajasta valikoimastamme juuri teidän tarpeisiinne sopivan mallin.

kc4055tstKC4055 TST

Tässä koneessa on 150bar ja huomattava 21 l/min vesimäärä. Kone on omiaan esim. kalustonpesussa, jossa vesimäärä tulee olla kunnollinen, mutta erityisen suurelle paineelle ei välttämättä ole tarvetta.  

Koneessa vakiovarusteina metallirunko, pesuainesäiliö/syöttö, lukittava eturengas, kumipyörät, paineen/vesimäärän säädin, pesukahva, suihkuputki (sis.suutin), sekä 10m paineletku. Lisävarusteina  saatavilla mm: letkukela, jatkoletku, rotosuutin, tms.

 

 

kc5050tstKC5050 TST

Tässä koneessa on 200bar ja erittäin huomattava 25 l/min vesimäärä. Kone on omiaan tilanteissa, joissa vaaditaan vieläkin suurempaa vesimäärää ja painetta. Koneessa vakiovarusteina metallirunko, lukittava eturengas, kumipyörät, paineen/vesimäärän säädin, pesukahva, suihkuputki (sis.suutin), sekä 10m paineletku.

Lisävarusteina saatavilla mm: letkukela, jatkoletku, rotosuutin, tms.